Cea mai frumoasă femeie din lumea cinematografică și datorită ei avem Wi-Fi.

„Femeia care a inventat WI-FI.

Cea mai frumoasă femeie din lumea cinematografică și datorită ei avem Wi-Fi. Se numea Hedwig Eva Maria Kiesler, cunoscută în Hollywood ca Hedy Lamarr.
Era o evreică vieneză, pasionată de tehnologie și vocație pentru teatru și cinema. La Hollywood și mai întâi în Germania, unde și-a început cariera și apoi a fugit pentru a evita naziștii, a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume și, de fapt, fotografiile și filmele ei confirmă faptul că era incredibil de frumoasă și talentată.
Ceea ce puțini au suspectat la Hollywood este că bruneta care a jucat alături de Spencer Tracy sau Clark Gable a fost, de asemenea, un inginer de comunicații extraordinar, capabilă să inventeze și să breveteze un sistem de ghidare la distanță pentru rachete.
Guvernul SUA a respins invenția în timpul celui de-al doilea război mondial, doar să-l recupereze în momentul crizei cubaneze.
Invenția lui Hedi Lamarr a devenit esențială pentru dezvoltarea tehnologiei Wi-Fi.
Pe scurt, dacă astăzi ne putem conecta fără fir cu telefoane mobile, PC-uri și tablete la rețele, îi datorită ei, cea mai frumoasă femeie din lumea cinematografică.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *