Un cuplu de îndrăgostiți își doreau foarte mult un copil, dar nu-l aveau deoarece soțul era steril

Un cuplu de îndrăgostiți își doreau foarte mult un copil, dar nu-l aveau deoarece soțul era steril. Au umblat prin mulți medici dar nimic de făcut… până când unul dintre ei le-a sugerat ideea de tată substitutiv. Doamna nu prea era de acord dar soțul a spus că din partea lui nu e nici o problemă și astfel doctorul a aranjat ca în duminica următoare un tânăr să vină și să îndeplinească misiunea.
In aceeași duminică o familie vecină a chemat un fotograf pt a face portretul unui copil. Din greșeală fotograful sună la ușa doamnei care își dorea un copil.
-Bună ziua doamnă, am venit pt copil!
-Hmm …intrați vă rog, vă servesc cu ceva?
-Nu, multumesc, alcoolul nu e bun pt munca mea. Ceea ce aș vrea e să începem cât mai repede…

Foarte bine, mergem în cameră?
-Poate fi și acolo…dar mi-ar plăcea două aici în salon, trei pe covor și două în grădină…
-Păi… câte vor fi în total, întreabă doamna.
-De regulă…șapte! Dar dacă mama cooperează pot fi mai multe. Mi-ar plăcea să vă arăt în prealabil câte ceva din ceea ce am făcut. Am o tehnică foarte specială care le-a făcut mare plăcere clientelor mele…Priviți portretul acestui copil foarte frumos, l-am făcut într-un parc public în plină zi! Cum s-a mai adunat lumea să mă vadă lucrând! De data asta m-au ajutat doi prieteni pt. că doamna era foarte exigentă!
Femeia îl asculta stupefiată.
-Acum priviți fratiorii ăștia…de data asta mi-a ieșit totul în cinci minute! Am ajuns și din două mișcări priviți ce gemeni mi-au ieșit…
Femeia era tot mai speriată.
-Pentru asta însă, m-am zbătut un pic mai mult…fiindcă mama era foarte nervoasă și eu i-am zis: „doamnă, intoarceti-vă cu spatele și lasati-mă pe mine să fac totul”. Ea s-a întors…și așa am reușit să-mi termin treaba…
Femeii îi venea să leșine de frică.
-Putem începe doamnă?
-Da, când doriți…

Bineee… mă duc după trepied …
-Trepied?
-Da, spune fotograful, pt. că scula mea e mare și am nevoie de un trepied pe care să o sprijin fiindcă nici cu mâinile nu pot s-o țin! Doamnăă, doamnăăă… nu lesinati inainte de sedinta foto!!?

Inscriete

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *