O tânără domnișoară de la televiziune, a auzit că la o stână, este un cioban tare vrednic

O tânără  domnișoară de la televiziune, a auzit că la o stână, este un cioban tare  vrednic. Așa că a  făcut delegație pe două zile și i-a trimis un fax  lui Gheorghe s-o aștepte la gară. Gheorghe o așteaptă la  gară, și dă-i către stână. Nu trec cinci minute și Gheorghe aruncă  desagii, o trânteşte pe domniţă la pământ și-o duce pe cele mai înalte  culmi. Apoi se ridică, ia desagii și dă-i ‘nainte. O mai lasă cinci  minute, iar o prinde, iar o duce. Şi tot asa până la stână, încât  domniţa trimite un fax la redacție cum, că pentru reportaj are nevoie  de cel puțin o săptămână ca să se documenteze ca lumea. Când se lasă  seara, Gheorghe ii zice să nu se supere, dar n-are decât un pat si-i  musai să doarmă împreună. Dar trece noaptea și Gheorghe sforăia, nici că  se întorcea pe altă parte. Dimineața, când se scoală și Gheorghe, tipa  îl critica aspru:

 – Păi bine măi Gheorghe, ieri pe drum nu  m-ai lăsat nici să suflu, iar azi-noapte, când stam într-un pat, nici nu  m-ai băgat în seamă!

 – Auzi tu, pă mine dânsa mă deranja la umblat, nu la dormit!

BONUS MAXIBANCURI:

Doi ardeleni, Gheo şi Toader vin la Bucureşti şi se opresc în fața Operei.

– Mă Gheo, ai fost vreodată la operă?

– Neam de neamul meu n-o fost.

– Nici eu. No, hai să ne ţâpăm înăuntru.

Cumpără bilete, intră şi iau loc. La un moment dat, Toader:

– Mă Gheo, mă, da’ pe mine mă taie, mă. Mă duc la toaletă.

– Du-te, mă.

Toader dispare şi se-ntoarce exact la terminarea actului întâi. Îşi întreabă amicul:

– No, cum o fost până amu?

– Apăi să vezi: S-o deschis cortina şi acolo pe scenă era un pom, o pajişte şi o bancă. Iar pe bancă ședea o muiere, care la un moment dat a început să zbiere la noi. Da’ zbiera de mama focului! Apoi a venit un bărbat mândru, care urla şi el cât îl ţinea gura. Apoi ei au plecat, ai apărut tu, te-ai căcat la umbra pomului, pe urmă s-o închis cortina şi-amu, iaca, aşteptăm să vedem ce-o mai fi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *