7 semne că ai întâlnit o femeie necinstită care te va folosi.

O caracteristică distinctivă a femeilor decente sunt valorile de viață înalte. Dacă ai norocul să întâlnești o astfel de femeie, încearcă să nu o pierzi.

Femeile sunt viclene și induc în eroare bărbații. De aceea este foarte important să observi la timp semnele care vorbesc despre nivelul scăzut al valorilor de viață și despre sărăcia sufletului feminin.

Semnele unei femei necinstite sunt:

Jocurile manipulative.

Femeile recurg la manipulare pentru a-și satisface nevoile și dorințele cu prețul sacrificiilor și investițiilor bărbatului. Femeile decente nu au nevoie de asta. Ele sunt cât se poate de sincere și deschise. Nu-ți fac griji dacă bărbatul va prelua poziția de lider, nu vor folosi presiunea, șantajul și alte trucuri.

Vrea să o întreții și să-i oferi resursele tale.

Bărbatul ar trebui să fie bogat și prosper și neapărat să investească maximum în relație. Iar dacă acest lucru nu se întâmplă, femeia se supără. Și în același timp, ea nu-i oferă nimic.

Nu are planuri ambițioase.

Relațiile de o zi – sunt ceva normal pentru ea. Mai mult, există și opțiuni de rezervă. Aceeași regulă se aplică și autorealizării personale. Nu are hobby-uri.

Acordă prea multă atenție aspectului.

Se teme că va îmbătrâni. Imaginea vizuală este extrem de importantă pentru ea, deoarece o ajută să stabilească cel mai înalt preț. Bărbatul care va apărea în viața ei, neapărat îi va răsplăti efortul. Din păcate, viața nu a înzestrat-o cu alte talente cum să cucerească inimile bărbaților.

Micile înșelăciuni. 
Adesea, când contactezi cu ea, ai sentimentul că nu spune ceva. Iar atunci când este prinsă cu minciuna, nici măcar nu-și cere scuze, dar încearcă totuși să te convingă că nu este așa. La început va exista o minciună mică, apoi un cuțit în spate.

Vorbește negativ despre bărbați.

Însuși cuvântul „bărbat” i se asociază cu ceva negativ. În conversații vei auzi: „Toți bărbații sunt la fel!”, „Nu poți avea încredere în bărbați!”, „Nu aștepta nimic bun de la bărbați!” De ce se întâmplă asta? Pentru că este setată negativ față de relații – scopul ei este să obțină beneficii, să-i distrugă viața bărbatului și să dispară.

Nu are sentimente stabile pentru tine.

De cele mai multe ori este cu tine când are nevoie de ceva. Astăzi te iubește, iar mâine ești dezgustător și enervant. Este o femeie inaccesibilă din punct de vedere emoțional. Îi place să petreacă timpul cu tine, dar nu planifică să aibă încredere și să devină o persoană apropiată, pentru că nu are nevoie de asta. Pentru ea este suficient că periodic îi rezolvi problemele.

O astfel de femeie nu se va schimba în timp. De aceea, cel mai bun lucru pe care îl poți face – este să închei imediat relația cu ea!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *