„Eu mi-am vândut şi apartamentul în care stau ca să am nişte bani pentru cercetare

„Eu mi-am vândut şi apartamentul în care stau ca să am nişte bani pentru cercetare, cu condiția să rămân în el până mor, așa că nu mai am nici o avere. Din punct de vedere material, la ora actuală sunt cel mai sărac medic din lume – nu din ţară, din lume. Nu mai am nimic, nici locuinţa, nu mai am nimic. Dar din punct de vedere sufletesc sunt cel mai bogat din lume. Am inima plină, sunt foarte mulţumit, am făcut totul pentru oameni, iubesc atât de mult oamenii, să le fac bine oamenilor şi să îi fac pe oameni bine! Această iubire faţă de oameni pe mine mă mulţumeşte cel mai mult.” (Leon Dănăilă)

Academicianul Leon Dănăilă sau „sculptorul de creiere” are la activ peste 40.000 de operații. Se numără printre cele 500 de genii ale secolului al XX-lea. Este un geniu al neurochirurgiei romanești. El a fost cel care a adus în România microscopul operator și laserul, scăzând astfel mortalitatea, în timpul operațiilor pe creier, de la 51%, la 4%.”

Nu am auzit sau vazut sa fie invitat in vreo emisiune, in care sa aiba sansa sa isi impartaseasca cunostintele si experienta dobandita prin munca grea.
E bine ca se promoveaza „Vulpita si Viorel”👎

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *