L-a făcut de râs în fața altarului. Le-a citit tuturor mesajele pe care mirele le trimitea altei femei Citeşte întreaga ştire: L-a făcut de râs în fața altarului. Le-a citit tuturor mesajele pe care mirele le trimitea altei femei

O mireasă din Australia a așteptat să ajungă în fața altarului cu partenerul ei pentru a-l face de râs în fața tuturor. Aceasta a dezvăluit conversațiile acestuia cu o altă femeie.
Citeşte întreaga ştire: L-a făcut de râs în fața altarului. Le-a citit tuturor mesajele pe care mirele le trimitea altei femei

Casey, o tânără din Australia, l-a făcut de râs pe cel care ar fi trebuit să-l ia de soț chiar în ziua nunții lor. În momentul în care cei doi au ajuns în fața altarului, pentru a-și citi jurămintele, Casey l-a dat în vileag pe partenerul ei, Alex.
Citeşte întreaga ştire: L-a făcut de râs în fața altarului. Le-a citit tuturor mesajele pe care mirele le trimitea altei femei

In loc să citească jurămintele, casey a citit conversațiile pe care iubitul ei le avea cu o altă femeie, pe telefon. „Azi nu va fi nicio nuntă. Se pare că Alex nu e nici pe departe persoana care credeam eu că este”, și-a început Casey prezentarea în fața altarului. Apoi, australianca a citit unul dintre mesajele pe care Alex i le trimisese celeilalte femei:
Citeşte întreaga ştire: L-a făcut de râs în fața altarului. Le-a citit tuturor mesajele pe care mirele le trimitea altei femei.

„Ai un corp superb și știi cum să ți-l pui în valoare. Mi-aș dori ca logodnica mea să aibă pe jumătate din calitățile tale fizice”. Casey a dezvăluit că a primit schimbul de mesaje dintre Alex și cealaltă femeie pe telefonul ei, cu următoarea întrebare: „Eu nu m-aș mărita cu el, tu da?”. După ce și-a dat iubitul de gol, acesta a plecat, iar casey a continuat petrecera ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, bucuroasă că n-a apucat să facă pasul cel mare alături de un bărbat care deja îi era infidel, notează info7.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *