Un cuplu, soţ şi soţie, sunt invitaţi la un bal mascat.

Un cuplu, soţ şi soţie, sunt invitaţi la un bal mascat. În seara petrecerii, soţia are o migrenă şi îi spune soţului că nu poate veni pentru că se simte rău, dar insistă ca el să meargă. Cam neconvins, acesta îşi pune costumul şi pleacă. Soţia ia o aspirină şi se culcă.

După o oră, se trezeşte în plină formă şi decide să meargă totuşi la bal, dar fiind un pic geloasă, îşi pune alt costum, pentru a-l testa pe consort. Ajunsă acolo, îl localizează pe soţ după costum, dar vede că acesta dansează cu altă femeie, apoi cu alta, şi alta, cu gesturi destul de indecente. Se îndreaptă şi ea spre el, tipul n-o recunoaşte, iar ea îi propune să se ducă în altă cameră şi să faca amor. El acceptă şi după ce scena se consumă, femeia pleacă repede acasă, se schimbă şi între timp, vine şi soţul.

Ei, dragă, te-ai distrat bine la petrecere? întreabă soţia.

Deloc, la un moment dat, m-am retras în bucătărie cu nişte prieteni la un poker şi i-am dat costumul unui alt tip, iar ăsta mi-a zis că s-a distrat de minune!

Plimbându-se printr-un bâlci, un bărbat ajunge la cortul unei ghicitoare. Gândindu-se că se va amuza straşnic, omul intră în cort şi se aşează.

  • Văd că eşti tatăl a doi copii, spune ghicitoarea, privind în globul de cristal.
  • Aşa crezi tu, replică dispreţuitor bărbatul. Sunt tatăl a trei copii!
  • Asta s-o crezi tu!, zice ghicitoarea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *